Taitava henkilöstömme lemmikkiäsi varten

Leppoisa ilmapiiri ja ammattitaitoinen hoito – niistä syntyy onnistunut eläinlääkärikäynti. Palvelumme on yksilöllistä ja keskitymme kiireettömästi juuri Sinun lemmikkiisi.

Avoinna ma – pe 8 – 16:00

Varaa aika puhelimella

Pasi Hallikainen

Eläinlääketieteen lisensiaatti Silmätarkastuseläinlääkäri

Pasi on Lupsakan eläinlääkäri ja yrittäjä. Hän on toiminut eläinlääkärinä vuodesta 2002. Pasin erityiskiinnostuksen kohteena ovat silmäsairaudet ja kirurgia sekä lisääntymistiede.

Pasi on suorittanut yhteispohjoismaisen silmätarkastuseläinlääkärin tutkinnon (ECVO sertified ESE) ja tekee myös virallisia silmätarkastuksia. Hän on suorittanut myös laajan eurooppalaisen Executive Master of Veterinary Ophthalmology opintokokonaisuuden.  Tämän lisäksi Pasi on käynyt myös arvostetun ACVOn (American College of Veterinary Ophthalmologists) Basic Science coursen.

Vapaa-aika kuluu pitkälti koirien kanssa touhutessa ja kesäisin puutarhatöitä tehden. Pasi kasvattaa pienimuotoisesti newfoundlandinkoiria. Kotoa löytyy myös muutama kissa

Susanna Boman

Eläinlääketieteen lisensiaatti

Mari Vidgren

Klinikkaeläinhoitaja

Mari on tehnyt aiemman työuransa moninaisissa asiakaspalvelu-, ohjaus- ja neuvontatehtävissä. Pitkäaikainen haave toteutui, kun Mari aloitti Lupsakassa oppisopimuksella klinikkaeläinhoitajan opinnot marraskuussa 2020 ja valmistui klinikkaeläinhoitajaksi talvella 2022.

Marin vapaa-aika kuluu kolmen koiran kanssa harrastaen mm. koiranäyttelyitä ja vinttikoirien maastojuoksua.

Ellinoora Tikkanen

Klinikkaeläinhoitaja

Ellinoora aloitti klinikkaeläinhoitajan opinnot oppisopimuksella helmikuussa 2023 Lupsakassa ja valmistui klinikkaeläinhoitajaksi maaliskuussa 2024.

Hän on opiskellut Helsingin yliopistossa kotieläintieteitä, valmistunut 2018 ratsastuksenohjaajaksi sekä työskennellyt suurella lihakarjatilalla.

Ellinoora harrastaa amerikkalaista jalkapalloa, viherkasveja ja kotona kasvaa Stabijhoun-pentu Amma.

 

Elisa Kuronen

Klinikkaeläinhoitaja

Vastaanottomme sijaitsee Petosen Pyörönkaarella loistavien liikenneyhteyksien päässä. Lähin linja-autopysäkki sijaitsee melkein oven vieressä. Pääset Pyörönkaarelle linja-autoilla nro 5, 6, 16 ja 23.

Valitettavasti meillä ei ole asiakas WC:tä.

Suorakorvaus tarkoittaa, että maksat klinikalle kuluista vain omavastuuosuuden. LähiTapiola maksaa loppuosan suoraan klinikalle.

---------------------------------------------------------------------------- HUOM! Valitettavasti Jouston palvelu ei ole käytössä palveluntarjoajasta johtuvista syistä. ----------------------------------------------------------------------------Hoidetaan ensin paras ystäväsi kuntoon. Eläinlääkerilaskusi voit maksaa myöhemminkin.
Tutustu Jouston palveluun

Pieneläinvastaanotto Lupsakka

Pyörönkaari 10

70820 Kuopio

Ma-Pe 08:00 - 16:00

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.