Taitava henkilöstömme lemmikkiäsi varten

Leppoisa ilmapiiri ja ammattitaitoinen hoito – niistä syntyy onnistunut eläinlääkärikäynti. Palvelumme on yksilöllistä ja keskitymme kiireettömästi juuri Sinun lemmikkiisi.

Avoinna ma – pe 8 – 16:30

Varaa aika puhelimella

Pasi Hallikainen

Eläinlääketieteen lisensiaatti Silmätarkastuseläinlääkäri

Pasi on Lupsakan eläinlääkäri ja yrittäjä. Hän on toiminut eläinlääkärinä vuodesta 2002. Pasin erityiskiinnostuksen kohteena ovat silmäsairaudet ja kirurgia sekä lisääntymistiede.

Pasi on suorittanut yhteispohjoismaisen silmätarkastuseläinlääkärin tutkinnon ja tekee myös virallisia silmätarkastuksia. Hän on suorittanut myös laajan eurooppalaisen Executive Master of Veterinary Ophthalmology opintokokonaisuuden.  Tämän lisäksi Pasi on käynyt myös arvostetun ACVOn (American College of Veterinary Ophthlamologists) Basic Science coursen.

Vapaa-aika kuluu pitkälti koirien kanssa touhutessa ja kesäisin puutarhatöitä tehden. Pasi kasvattaa pienimuotoisesti newfoundlandinkoiria. Kotoa löytyy myös muutama kissa

Tuomo Nyyssönen

Eläinlääketieteen lisensiaatti,
ortopedi

Teksti tulossa myöhemmin…

Sointu Jalkanen

Eläinlääketieteen lisensiaatti
Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, ortopedi

Virpi Kesti

Klinikkaeläinhoitaja

Virpi toimii Lupsakassa klinikkaeläinhoitajana. Aikaisempaa työelämää on takana monenlaisista tehtävistä, mutta eläinten parissa työskentely on kuitenkin ollut aina haaveena.

Kotona on neljä koiraa ja kissa, parvi kanoja ja kesällä lampaita. Vapaa-aikana Virpi puuhailee mielellään pihallaan kukkasten ja kasvisten parissa.

Mari Vidgren

Klinikkaeläinhoitaja

Mari on tehnyt aiemman työuransa moninaisissa asiakaspalvelu-, ohjaus- ja neuvontatehtävissä. Pitkäaikainen haave toteutui, kun Mari aloitti Lupsakassa oppisopimuksella klinikkaeläinhoitajan opinnot marraskuussa 2020 ja valmistui klinikkaeläinhoitajaksi talvella 2022.

Marin vapaa-aika kuluu kolmen koiran kanssa harrastaen mm. koiranäyttelyitä ja vinttikoirien maastojuoksua.

Ellinoora Tikkanen

Klinikkaeläinhoitajaopiskelija

Vastaanottomme sijaitsee Petosen Pyörönkaarella loistavien liikenneyhteyksien päässä. Lähin linja-autopysäkki sijaitsee melkein oven vieressä. Pääset Pyörönkaarelle linja-autoilla nro 5, 6, 16 ja 23.

Suorakorvaus tarkoittaa, että maksat klinikalle kuluista vain omavastuuosuuden. LähiTapiola maksaa loppuosan suoraan klinikalle.

Hoidetaan ensin paras ystäväsi kuntoon. Eläinlääkerilaskusi voit maksaa myöhemminkin.
Tutustu Jouston palveluun

Pieneläinvastaanotto Lupsakka

Pyörönkaari 10

70820 Kuopio

Ma-Pe 08:00 - 16:30

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.