Taitava henkilöstömme lemmikkiäsi varten

Leppoisa ilmapiiri ja ammattitaitoinen hoito – niistä syntyy onnistunut eläinlääkärikäynti. Palvelumme on yksilöllistä ja keskitymme kiireettömästi juuri Sinun lemmikkiisi.

Avoinna ma – pe 8 – 18

Varaa aika puhelimella

Pasi Hallikainen

Eläinlääkäri

Pasi on Lupsakan eläinlääkäri ja yrittäjä. Hän on toiminut eläinlääkärinä vuodesta 2002. Pasin erityiskiinnostuksen kohteena ovat silmäsairaudet ja kirurgia. Pasi suorittaa tällä hetkellä yhteispohjoismaista silmätarkastuseläinlääkärin tutkintoa.

Vapaa-aika kuluu pitkälti koirien kanssa touhutessa ja kesäisin puutarhatöitä tehden. Pasi kasvattaa pienimuotoisesti newfoundlandinkoiria. Kotoa löytyy myös muutama maatiaiskissa.

Sara Savolainen

Eläinlääkäri

Sara on saanut eläinlääkärin oikeutensa keväällä 2019. Sen jälkeen työkokemusta on kertynyt kunnaneläinlääkärin hommista sekä parilta eri klinikalta, myös pieneläinpäivystyksistä. Saran erityisen kiinnostuksen kohteet ovat hammashoidot ja kirurgia.

Vauhtia Saran arkeen tuovat kaksi koiraa ja chinchillapariskunta, joiden kanssa touhutessa ja harrastaessa meneekin suurin osa vapaa-ajasta. Lisäksi Sara nauttii matkustelusta ja luonnossa vaeltamisesta aina kun tilaisuus sallii.

Elina Soininen

Eläinlääkäri

Elina on aloittanut työnsä eläinlääkärinä keväällä 2019, minkä jälkeen Elina on tehnyt päivystystyötä sekä päiväpraktiikkaa niin kuntapuolella kuin pieneläinklinikoilla. Elinaa kiinnostaa erityisesti ultraäänidiagnostiikka ja kirurgia.

Vapaa-ajallaan Elina nauttii luonnosta, sienestyksestä, marjastuksesta ja koirien seurasta.

Iida Häkkinen

Vastaava klinikkaeläinhoitaja

Iida on työskennellyt hoitajana vuodesta 2011 lähtien. Aluksi Joensuun seudulla, jonka jälkeen pääkaupunkiseudulla hurahti 6 vuotta. Aikaisempaa kokemusta on mm. päivystystyöstä, tehohoidosta, syöpähoidoista sekä veripankkitoiminnasta. Kuopioon Iida muutti syksyllä 2019, sillä hän kaipasi lähemmäs kotiseutuaan Pohjois-Karjalaa. Tällä hetkellä Iida nauttii työskentelystä erityisesti leikkaussalissa. Erityistaitona voidaan mainita eläinystävällinen tapa ottaa verinäytteitä.

Niina Pelkonen

Pieneläinhoitaja

Niina on valmistunut pieneläinhoitajaksi 2008. Alalla hän on työskennellyt vuodesta 2005. Kokemusta on kertynyt niin päivä kuin päivystäviltäkin klinikoilta. Nykyään hänen työpäivänsä täyttyvät pitkälti hammaspotilaista. Muita hänen ammatillisia kiinnostuksensa kohteita ovat koirien ravitsemus, leikkaussalityöskentely ja anestesiavalvonta.

Kotona Niinalla koiran virkoja hoitaa muutama keeshond, joiden kanssa hän retkeilee paljon Suomen kauniista luonnosta nauttien. Niina myös kasvattaa keeshondeja pienimuotoisesti.

 

Virpi Kesti

Klinikkaeläinhoitaja

Virpi toimii Lupsakassa klinikkaeläinhoitajana. Aikaisempaa työelämää on takana monenlaisista tehtävistä, mutta eläinten parissa työskentely on kuitenkin ollut aina haaveena.

Kotona on neljä koiraa ja kissa, parvi kanoja ja kesällä lampaita. Vapaa-aikana Virpi puuhailee mielellään pihallaan kukkasten ja kasvisten parissa.

Susanna Väätäinen

Klinikkaeläinhoitaja

 

 

Mari Vidgren

Klinikkaeläinhoitajaopiskelija

Mari on tehnyt aiemman työuransa moninaisissa asiakaspalvelu-, ohjaus- ja neuvontatehtävissä. Pitkäaikainen haave toteutui, kun Mari aloitti Lupsakassa oppisopimuksella klinikkaeläinhoitajan opinnot marraskuussa 2020.

Marin vapaa-aika kuluu kolmen koiran kanssa harrastaen mm. koiranäyttelyitä ja vinttikoirien maastojuoksua.

Vastaanottomme sijaitsee Petosen Pyörönkaarella loistavien liikenneyhteyksien päässä. Lähin linja-autopysäkki sijaitsee melkein oven vieressä. Pääset Pyörönkaarelle linja-autoilla nro 5, 6, 16 ja 23.

Suorakorvaus tarkoittaa, että maksat klinikalle kuluista vain omavastuuosuuden. LähiTapiola maksaa loppuosan suoraan klinikalle.

Hoidetaan ensin paras ystäväsi kuntoon. Eläinlääkerilaskusi voit maksaa myöhemminkin.
Tutustu Jouston palveluun

Pieneläinvastaanotto Lupsakka

Pyörönkaari 10

70820 Kuopio

Ma-Pe 08:00 - 18:00

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen.
Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.