Pyörönkaari 10, 70820 Kuopio.

Henkilökunnan esittely


Pasi Hallikainen, Eläinlääkäri


Lupsakan eläinlääkärinä ja yrittäjänä toimii Pasi Hallikainen. Eläinlääkärinä Pasi on työskennellyt 15 vuotta. Hän on harrastanut newfoundlandinkoiria jo 28 vuotta ja kasvattaa rotua kennelnimellä Private Cast.

Kotona Pasilla on neljän nöffin lisäksi kuusi maatiaiskissaa. Vapaa-aikanaan hän matkustelee, käy koiranäyttelyissä ja laittaa mielellään hyvää ruokaa myös ystävilleen. Kesäisin Pasi viihtyy sormet mullassa hyöty- ja koristepuutarhassaan.

___________________________________________________________________________________________

Kirsi Kauppinen, vastaava klinikkaeläinhoitaja

Kirsi on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi keväällä 2015. Kirsi on työskennellyt aiemmin hoitajana Tampereella, mutta sittemmin palannut takaisin savoon.

Kotona Kirsin arkea ilahduttaa cockerspanielin lisäksi kaksi maatiaiskissaa.


___________________________________________________________________________________________

Virpi Kesti, klinikkaeläinhoitaja


Virpi toimii Lupsakassa klinikkaeläinhoitajana. Aikaisempaa työelämää on takana monenlaisista tehtävistä, mutta eläinten parissa työskentely on kuitenkin ollut aina haaveena.

Kotona on neljä koiraa ja kissa, parvi kanoja ja kesällä lampaita. Vapaa-aikana Virpi puuhailee mielellään pihallaan kukkasten ja kasvisten parissa.

Niina Pelkonen, pieneläinhoitaja

Niina on valmistunut pieneläinhoitajaksi vuonna 2008 ja työskennellyt siitä lähtien sekä päivä- että päivystävällä klinikalla. Kotona koiran virkaa toimittaa muutama keeshond, joiden kanssa Niina retkeilee paljon luonnossa. Niina myös kasvattaa keeshondeja pienimuotoisesti.


___________________________________________________________________________________________

Susanna Väätäinen, klinikkaeläinhoitaja (äitiyslomalla)


Susanna on valmistunut 2014 eläintenhoitajaksi ja 2016 klinikkaeläinhoitajaksi. Aiempaa työkokemusta on mm. lemmikkitarvikeliikkeestä ja koirahoitolasta. Susannalla on kolme omaa koiraa ja iso osa vapaa-ajasta kuluukin koirien kanssa ulkoilessa ja harrastaessa.